Dragigt!

Jaou, nu har vi börjat lugna ner oss här hemma inför kvällen! Turen till Hellasgården var rätt lyckad. Vi satt som sagt i bilen en stund för att vänja henne lite, för att sedan sätta in henne i trasportburen och åka. När vi väl började åka pep hon kanske halva vägen, sedan blev det tyst. När vi kom fram och kollade bakluckan var buren halft nerdränkt i dräggel. Det var alltså inge vidare kul att åka själv i transportburen alls! Vi ställde oss självklart på fel parkering, som däremot tar avgift, så vi fick köra till den andra parkeringen. När pappa skulle köpa ny biljett (det var inte tillåtet att åka på samma biljett på den andra parkeringen) hittade han en återlämnad biljett. Antagligen hade de åkt tidigare och var så godhjärtade att folk skulle kunna stå på parkerigen med deras tid.
Väl i skogen var det mysigt! Vi såg folk som badade näck (haha det kanske inte var så mysigt...) som Minja tyckte var oerhört intressant. De var dock på andra sidan sjön, kanske trehundra meter tvärs över.
Sedan gick vi till källan, ett ställe där det rinner rent källvatten. Där fyllde pappa på en 5-L bunke, så gick vi tillbaks till bilen för hemfärd.
Men då ser vi en man i rullstol som blivit lämnad av sitt sällskap bestående av två kvinnor (hans fru, antar jag, och en vännina). Vi stannade och pratade med honom, och Minja visade glatt intresse i honom. Han lockade lite och vovvisen gick fram med viftande svans och slickade hans fingrar. Men att stanna och prata med en sån gammal man har sina nack/fördelar! De har så mycket att prata om, och pratar länge och om mycket! - Minja tappade lite intresse och gick på egen upptäcksfärd i blåbärsbuskarna! (Har en underbar film på det!) Hon ser ut som en liten antilop som skuttar omkring i det "höga" gräset.
 
På hemfärden fick hon dock sitta i baksätet med mig. Vi kände att vi antagligen ska få henne att känna sig ännu mer trygg i buren, och inte bara : åh, här fanns det lite godis! Vi ska nog köra på tills hon tillexempel skulle kunna gå och lägga sig självmant där och vila.
 
Vi har även duschat henne idag, vilket inte gillades av vovvisen. Så fort vattenstrålen gick på försökte hon hoppa ur badkaret. Men så fort jag stänge av blev hon lugn och jag kunde massera in det nya schampoot. (:
Det är verkligen stor skillnad på att torka en chinese crested och chinese crested powder puff!!!!!! Puffen tar forever att torka, medan man bara svepte över handduken på Minja och WOPS så var hon torr.
 
Här kommer lite bilder från dagen :)
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0