Dunderhunden

Hej hå! Jag ska nu ut och rasta min lilla dunderhund! På ca tre dagar utan "hård" träning har hon lärt sig kommandot LIGG med falukorv som muta och handgest som hjälp om hon ska ligga på golvet (hon klarar utan handsignal på mattan). Bildbevis kommer på undret så snart som möjligt.

Aja, nu ska jag ut med vovsan så hon inte skiter ner hela huset!

Das superhund i början av sommarlovet.


Fullt upp

Hej hå!
Igår blev det tyvärr inget inlägg, då jag knappt hann med att kolla på The dog Whisperer! När jag och pappa kom hem gick vi ut med Minja i skogen, sedan fixade jag iordning köket, vilket är min syssla. Efteråt hade jag en del tal att jobba i matten, och efter det kände jag mig så trött och utmattad att jag helt enkelt däckade strax efter tio. Härlig sömn, men ack så trött jag är - fortfarande!
Men idag så hade vi ingen matte vilket betyder att det inte blir en "räkna klart" med tanke på att jag gjorde den igår. Så idag har jag ledigt! 
 
Jag avslutade dagen med att ha Tyska 3, vilket jag antagligen ska sluta på. Jag har inte läst ordentligt med tyska för att kunna läsa vidare på denna nivå, tycker jag. Visst, det ger meritpoäng, men jag tror verkligen inte att jag varken kommer orka eller klara av det. Istället kan man ju börja på tyska 1 eller ett helt nytt språk så som Italienska, som är ett utav de flera valen av språk. 
Vi har fått våra biologi-böcker idag, och hade en trevlig diagnos på Svenskan. Jätte-----kul.... Sedan så hade vi en underhållande engelskalektion också..
 
Ja, här i nuläge har jag precis mumsat i mig dagens middag som idag fick bestå av macka med falukorv på, *omnomnomn*. 
 
Här är mitt schema. Så som det ser ut nu så är första lektionen på tisdagar (moderna språk dvs tyska 1) inget som jag ska gå på, så jag har alltså sovmorgon till halvtio! Dock har jag längre dag på onsdagar då alla slutar 14.10 förutom de som läser tyska 3 och andra språk på nivå 1. Första lektionen på torsdagen är bara mattehjälp, så även där börjar jag sent. Börjar alltså som tidigast 8.50. hehe! 
Imorgon så kommer vi även inte ha någon idrott, så vi har en lång rast inkluderat en bokad biblioteksvisit.


Godnatt alla fina!

Jag kom precis hem från hundpromenad, och nu väntar min mysiga säng och 7 h sömn. Måste upp tio i sex imorgon för att hinna göra iordning mig inför skolresan som börjar 06.46. Börjar nämnligen 08.05 imorgon och börjar med tyska. Tur att man har sin mentor i tyska, så att man åtminstone vet att läraren är en härlig och rolig figur, jämfört med de tre senaste åren *suck*. 
 
Här kommer lite bilder på min nya halsduk, som invigdes idag. Höstkrusk in my heart <3
I framtiden får ni nästan vänja er med fler webcam bilder, då jag inte har tid/ork att ladda över mobilbilder. Kan även påpeka att jag har förlagt mig min digitalkamera-sladd. IQ.
 
Puss och kram 
 

Tråk

Laptop + tråkiga tider = hemska bilder.

Måndag

Hejsan hoppsan allihopa! Hoppas alla har haft en lika skönt start på veckan som jag har. 
Vi började inte förens klockan 10.55, så jag fick en ordentlig sovmorgon. Lektionen var matte, där vår mattelärare introducerade sig och ämnet - vad vi ska göra osv. 
Maten i skolan är väldigt överraskande! Idag fick vi Pasta Carbonara (stavning?) och kycklingklubbor. Stor salladsbuffe, dagens soppa, stort brödbord... Ja, det är väldigt god kvalité på allt, känns väldigt vällagat. :)
 
Efter lunchen åkte jag och Vittoria till Ö&B på jakt efter skrivhäften till mig. (Skolan står inte för skrivhäften, så det var rätt nödvändigt att skaffa in för varje ämne på direkten). Jag hittade såklart inga häften där, men en gullig bädd till Minja! 99;- kostade den, så jag köpte den. 
Clas Ohlson hade dock vad jag sökte efter - inköpet gick på ungefär 140 kr, inkluderat nya post-it lappar. 
 
Sedan gick vi vidare till H&M då jag var tvungen att införskaffa mig lite nytt. Men böckerna spräckte min budget lite granna, så jag hade bara råd med att köpa en tröja och en halsduk.
 
Bilder kommer senare, då jag glömde ta kort på det... 
 
Truddelooo! :) Pussar och kramar från mig och Minja!

No haterz plox

Jag bara dog lite!

Vilken dag!

Vilken dag det har varit idag! Regn, stormblåst, åska... Mitt låsta, öppna fönster såg ut att slitas av, rummet lös upp av blixten, regnet öste in på min fönsterbräda. Ingen vidare "ut och plocka blåbär i skogen"- dag alltså. 
Imorgon är det skola igen, med tanke på att det är måndag - logiskt va?! Dagen börjar klockan 10.55 då vi inte har någon idrott, och slutar 12.00 efter matten. Sedan antar jag då att det är frivilligt att äta mat, med tanke på att vi igentligen slutar efter matten. Vår 3-timmars kemilektion (<3) är också inställd, så.. Vi slutar efter matten/lunch. 
 
Sedan kanske det blir iväg till Forum Nacka eller Sickla, då jag måste ha nya tröjor. Aja, vi får se. Kanske lyckas jag få med mig någon så jag får lite smaktips plus att jag inte vill gå forever alone. 
 
Puss och kram, skumbanan <3

Vegetarian

Jag vill bli vegetarian igen. Jag var sist tvungen att sluta vara vegetarian pga skollunchen - det fanns inte tillräckligt med proteiner eller vad det nu var. Men nu känner jag åter igen att jag vill bli det, med tanke på att jag har bytt skola och maten antagligen är bättre där.
 
Här är videos som jag får inspiration från. Inspiration att fortsätta med att vilja hjälpa djur.
 
 
Det finns fler videos, inte bara på kossor. Men jag känner att jag inte orkar leta efter fler veritioner för bloggen.
Mitt vegetarian-val måste diskuteras med föräldrar, då jag kommer vara enda vegetarianen i familjen. Men men. Försöka går ju alltid.

Dagens låt 2012-08-26 Titanium

 Längesedan jag lade ut Dagens låt.
Igår lade min idol Christina Grimmie ut en cover på Titanium, och medan jag kollade fler veritioner hittade jag även favisen Sam Tsui med en alldeles OTROLIG cover.
 
 

Glömsk

Jahapp, nu när man tänkte skriva ett inlägg på datorn stänger man av den. Så nu får de bli ett tråkigt mobilinlägg.. Förhoppningsvis fixar blogg.se att androids/smartphones också kan lägga upp bilder med tanke på att iPhones kan lägga upp då de har en app från AppStore... BUUH!

Igår (fredags) var ettorna och tvåorna i nya skolan iväg till en Drakbåts-tävling, klass mot klass, årskull för årskull bortset från årskullssegrarna som skulle kämpa för förstaplats.
Vi (natur-djur) slog alla klasser i vår årskull -ekonomi, natur natur - förutom Natur Adventure. Men det var faktiskt ingen övertaskning.. ;) Bara för att säga rakt ut så hade vår klass tredje bästa tid av alla årskullar har jag för mig.. :3
Dagen var oerhört rolig, men lämnade sina spår. Jag ligger här hemma - nyser och snörvlar. Ja, jag har lyckats få en förkyldning från dagens lek. Skillzzzzz...

Idag har jag varit i skogen med pappa, hund och granne med hund. Vi var ute ca tre timmar med lösspringande, överlyckliga hundar. Blåbär plockades också, så när jag kom hem blev det improviserade blåbärsmuffins. Dock fanns det inte tillräckligt med socker för att rulla blåbären i dem, så bakelserna smakade väldigt nyttigt... ;)
Imorrn får vi se hur vädret blir. Kanske blir det en till blåbärstur?

Nu ska jag sova/kolla på tv..
Sovgott! <3

Paus

 Hejsan allihopa!
Jag kommer nu ta en paus från skrivandet då jag knappt har ork just nu. Jag har ännu inte fått ordning på mitt dygn från sommarlovet, så jag är oerhört trött osv. Sedan att bloggen knasar så himla mycket med bilder. Jag känner att jag gärna vill ha ordning på det då det annars ser tråkigt ut här. Antar att inläggen inte blir lika glad-akitga osv utan bilder?
 
Men, jag tänker nu berätta lite om min dag!
Dagen började med att klass Na1d samlades i ett klassrum, där vi inväntade alla. Därefter gick vi mot djurhuset och in i Viktoriasalen (ett klassrum med inspiration från viktoriafallen). Där mötte vi klass Na2d (klassen över oss med samma linje) och började introducera oss för djurhuset - alla djuren, lite information, regler, beteenden, hur de utfodras osv. Det var riktigt trevligt då man blev delade in i hyfsat små grupper. Det tycker jag var bra, då man får lära känna alla nya klasskompisar i lugn och ro.
 
Efter uppvisningen gick vi tillbaks till Viktoriasalen, där vi samlades och fick se tvåorna ge rockorna och finskarna mat. Efteråt gjorde vi även en lek de kallade för "klickerträna människor". Det är en liknande lek som "jättekallt, kallt, svalt, varmt, hett, brennhett!", fast man använder en klicker för att få fram det man ville. Tex om personen ska stå på bordet med ett ben klickade man då personen gick åt rätt håll.
Det fick vi oss alla ett enorm skratt!
 
Mer har jag nog inte att säga, förutom att jag hoppas på att jag kommer klassen nära med tanke på att jag har haft ett härligt band till många klasskompisar.
Usch vad jag kommer sakna dem! :( Hoppas att tomrummet fylls upp...
 
FÖRESTÄLL ER LITE ROLIGA BILDER HÄR!!

Tisdag - igår

Igår var jag och pappa iväg till Sickla för att köpa mig ett par nya skor inför skolstarten, då jag bara har trasiga skor och ett par gymnastikskor med halft avslitna sulor.
Först fick jag få in på Highsport och kolla, då det var rea där. Men icke sa Nicke, det fanns inget för mig där - bara löparskor. De som det var rea på kostade fortfarnade runt 700 kr. Jag hittade dock ett par för 299 :-, men de var så fula så jag skulle aldrig ens ha på mig dem.
Istället gick vi till Skopunkten, där pappa köpte mig två par skor! Ett par bruna högklackade med tjock klack, och ett par svarta lägre skor. (Bilder kommer när mitt blogg-account vill ta emot mina bilder...)
TACK SÅ MYCKET PAPI! <3

Skola - gymnasium

Jahapp, då var det dags igen. En ny skola. En ny klass. Nya lärare. En ny start.
Jag gick upp för ungefär 2 timmar sedan, då av en mardröm. Jag har duchat och gjort mig i ordning - sminkat, fixat håret någorlunda jämfört med inte alls, bestämt kläder och även fört över ny musik till mobilen - lite Miley Cyrus - Can't be tamed.
 
Om si sådär en timme ska jag gå iväg till bussen för att senare möta upp Nicolin vid Blackebergs tunnelbana kl 10.20 där vi vidare åker mot Vällingby för att sedan ta bussen till skolan. Vanligtvis kommer jag åka till T-centralen och ta pendeln, men det får bli en annan gång... ;)
 
Tjenixen, wish me good luck!
 
 

Data-knas

 Tjena mitt mellan bena!
Igår och idag har jag försökt ladda upp bilder,som jag hade lovat. Men min dator krånglar rätt mycket just nu, så bilderna vill inte laddas upp på bloggen. (Vet inte om det är ett allmänt fel eller om det bara är jag som har det så?)
Men jag testar på, tills vidare!
Puss&kraaam xoxo

Sånger

 Ja, som ni vet vill jag sjunga någon sång, och har fått lite tips.
 
 DEMI LOVATO - SKYSCRAPER
 
 
DRAGONBORN COMES - MALUKA
 
 
Har ni fler tips så är det bara att säga till!

Aj

Tjenixen. Sista tråkiga inlägget på ett tag nu.
Liggee här i min säng och försöker sova, men skol-tankar snurrar runt i skallen just nu. Det är förens NU jag börjar bli lite tårögd över att jag inte kommer träffa min kära klass 9B och alla underbara lärare. Även de andra klasserna kommer saknas stort. Vi var helt enkelt denbsta årskursen, inget snack om det. Den härligt bekväma kontakten med de flesta lärarna... Usch, vad jag kommer att sakna det!! Men det ska ändå bli skönt med en nystart. Inte garanterat mitt bekvämaste val, men nu är det ingen återvändo. *suck*.
Allt detta tänkande har gett mig magont, vilket antagligen är en helt annan sorts magont, men så dramatisk som jag är... Ja..

Imorgon blir det av till pappa och börja förbereda sig för skolstart. Tjoho, som jag har längtat!!!!! :D

mobilinlägg

Jag ligger nu i min säng hemma hos mamma och skriver på mobilen.

Idag har jag, pappa och Salsas ägare (vill inte nämna namn) varit på långpromenad i skogen, vilket uppskattades starkt från både de fyrbenta och tvåbenta. Jag tog för en gångs skull med mig digitalkameran och fick ett fåtal bra bilder (icke suddiga). Jag har med mig datorn och datorsladden till kameran, men självaste kameran glömdes kvar hos pappa, så bilder får ni på måndag.. ;)
Av Salsas ägare fick vi också en hundväska som var Salsas... Eller ja, lånad på obestämd tid. (jag har kollat efter sådanna här väskor då jag tycker att hunden kan få ha en uppgift på vissa promenader)
Det blir nog inte så värst roliga inlägg nu i helgen med tanke på att blogg.se mobilverition (finns ingen androidapp...) inte kan lägga upp bilder due to teknologiska problem.

Men jag hoppas att ni får en härlig helg att ladda upp inför skolan, och för er som redan har börjat - ta vara på sovmornarna!
Puss&kram <3

Sång?

 Har så många kompisar som har spelat in sig när de sjunger osv. Så jag tänkte att jag också ska göra det. Har ni några tips på vad jag ska sjunga? :)

Dagens låt 201208-16 Dragonborn comes

 Här kommer lite covers på Skyrims ena låt - DRAGONBORN COMES.
Först, när videon endast hade va 100 000 views, såg jag covern gjord av MALUKA.
 
 
Sedan såg jag Christina Grimmie (som jag tidigare har skrivit om... ;p) med hennes verition av Malukas cover. Jag blev helt kär i den, men dock inte lika kär som i Malukas!
 
 
Jag funderar över att spela in mig själv när jag sjunger denna, så att hela världen kan skratta ut mig för min h*emska*ärliga sångröst.. VAD TYCKER NI?!

Onsdag

 Hej hej alla!
Idag har dagen bestått av skogspromenader, havsutsikt, dator och spel. Jag glömde, som sommarlovsvana, mobilen hemma så det blev inga bilder. Typiskt mig...
 
För någon timme sedan, när jag var ute med Minja, så fick hon ett getingstick på underläppen. Det krävdes hela två personer och en pinsett för att dra ut gadden. Stackars liten. :(
Och inte nog med taggiga djur - på kvällspromenaden så såg vi en igelkott som Minja fann spännande. Hjärtat slog lite extra hårt då jag trodde att hon skulle bli stucken för andra gången idag, men så duktig som hon är kom hon när vi ropade. Tja, efter ett x antal rop.. ;)
 
Mer kommer!

Surprise!

 Känner mig ritsugen och har åter igen fått inspiration. Jag tänker dock inte avslöja vad det är!! :D
Hihi puss! ♥♥♥♥♥♥

Onsdag

 Gud vilket härligt väder det har varit idag! Soligt och lagom varmt för att gå i skogen utan att svettas, men heller utan att frysa. Ett alldeles perfekt väder, helt enkelt!
Här kommer lite bilder från dagens utflykt.
Och ja, jag hade med mig digitalkameran.
 
Jättemyrstack!
En hinderbana/äventyrsbana. Endast ett litet hörn av den.
Källankylten blir alla glada av att se. En varm sommardag vill nog alla, oavsett joggare eller promenad, dricka färskt källvatten! Nomnom!
Minja fick gå löst största delen. Skogen var extremt rolig; stora svängar, hopp i blåbärsburskar och över stockar och rötter.

Ny header

 Börjar bli dags för en ny header här, tycker jag! Ska försöka få lite bilder idag.. :)

Hellasgården

 Nu blir det en tripp till Hellasgården med fader och hund. Hepp hepp!
Förhoppningsvis har digitalkameran batteri - tveksamt dock... Annars har jag med mig mobilen, så det blir nog lite
 

Dagens låt 2012-08-14

 Dagens låt ägnar jag till TAKIDA - CURLY SUE
 

Kalla mig tönt bäst ni vill!

 I am in love with this game, and have been for a couple of years ♥♥♥♥
Saknar dock de äldre expansionerna..
 
World of Warcraft
några cepe-bilder...
 
Om det nu råkar vara en liten wow-nörd som kollar in denna, så kan ni hitta min maingubbe, som även är med på i princip alla korten HÄR!
 

Tisdag

 Ja, hörrni!
Jag har idag verkligen inte gjort så mycket. Jag sov hyfsat länge, ca 12½ timme. Jag hade planerade planer för dagen - städa mitt rum och diska i köket. Men med min rena lathet så orkade jag verkligen inte. Jag har verkligen varit helt slut!
Jag har alltså inte gjort så mycket idag. Jag ska när jag vaknar sätta igång med städningen i mitt rum och sedan göra disken, så man får det ur världen. Önskar att vi hade en stor/större diskmaskin då vår endast tar några tallrikar, lite glas, bestik och kanske en kastrull. Ska försöka få pappa att överväga det, så man åtminstone kan göra en disk om dagen och fortfarande hålla diskbänken ren!
 
 

Godnatt


Blommbukett

Åh, nu när hösten börjar närma sig och sommarsäsongen börjar bli allt mer distant, börjar jag bli blommsugen! Jag vill ha ett litet blomsterland på balkongen, bestående av några kruklådor med fina färgade växter och kanske någon ätbar växt i mitt rum. Antar att det är lite ur säsong nu dock.. :(
 
Någon som skulle kunna skicka sådanna här till lilla mig..? :)
 
 
 
 
 

Dagens låt 2012-08-13

 Oj, så länge sedan det var jag gjorde en Dagens låt! :$
Denna låt fick jag höra på en bilresa i Finland.
 
ONLY AN OCEAN AWAY - SARA BRIGHTMAN
 

Helg

Denna helg har det varit vekt med inlägg, det erkänner jag. Men jag har inte haft så mycket att skriva om och att jag inte har haft tid.
Jag var igår iväg till Vällingby med Agnes och hennes mamma där de införskaffade de sista sakerna inför Agnes flytt till Storuman, där hon nu ska gå på gymnasium. Det blev en hel del BH-ar och annat!
Efteråt handlade vi lite läsk och vattenmelon inför filmkvällen tillsammans med Viggo, Christopher, Sebastian, Karlos. Halva vattenmelonen åts upp, den andra halvan glömdes bort i sömnyran på väg hem. Jag och Agnes gick hem runt halv sju - sjutiden. Jag kom inte hem förens klockan var halv nio. Jag har alltså inte sovit något förra natten förutom de två timmarna jag däckade på golvet. Och inte känner jag mig trött inte!
 
Idag har jag spelat lite World of Warcraft och varit med Minja utomhus en del - lekt med boll osv. Annars har jag inte gjort så mycket. Nacken och ryggen är stel som en stubbe efter två timmar på golvet... Kan inte säga att det inte ska bli skönt att sova i egen säng...
 
Nu ska jag avsluta spelandet lite och gå och lägga mig. Jag börjar gå på reservtanken nu, känner jag.
 
Jag hoppas att ni har haft en superhelg!

Känslokalla

Ja, som ni antagligen vet älskar jag djur, framförallt hundar och hunddjur så som vargar.
På facebook följer jag hundstallet där de hade delat med sig av en länk. Länken hittar ni här.
Jag irriterar mig verkligen otroligt på människor som dessa;
de tror att djur är redskap och ohyra. Visst om de tycker det, men att de då skaffar hund och sedan misshandlar de grovt, som även har lett till döden? Det är som (ta detta med en nypa salt) om att man hatar barn, skaffar barn och misshandlar dem. Man har ett lika stort ansvar, liksom.
Usch, jag blir bara så ledsen när jag ser sådant här. Att folk kan vara så känslokalla.
 
Besök även Hundstallets hemsida, där vi har adopterat en alldeles underbar hund. Jag beundras och tackar dessa människor som hjälper hundar att få en andra, tredje, fjärde osv. chans.
 

Förlåt!

Oj, märkte nu att ag aldrig skrev igår! Spelar väl ingen roll, hade inget att prata om i alla fall! Så jag skriver ett snabbt inlägg från mobilen;
Jag sitter just nu i bilen på väg till Vällingby där jag ska möta upp Agnes. Sedan i kväll blir det filmkväll med några kompisar då vi ska kolla film hela natten. Så antagligen blir det inte så många inlägg idag heller.
Ha en fortsatt bra söndag!!

Quotes


Dip dye

Jag är i ett väldigt rastlöst tillstånd just nu och vill gärna testa på något nytt, något jag inte gjort tidigare.
Jag har alltid tyckt att dip dye är snyggt, men har aldrig riktigt tänkt på att jag skulle kunna göra det själv. Så nu i denna långtråkiga stund så sitter jag och googlar lite bildförslag på hur man skulle kunna göra. Jag har ju mörkt färgat hår och kommer fortsätta med det, så något som passar vore inte pjåkigt. Funderar på att färga ännu mörkare.
Lite av det jag har hittat.
 

Varför?

Jag kan fortfarande inte riktigt komma över det att jag har slutat på cheerleading.. VARFÖR skulle jag promt födas med denna kropp? Jag avundas mina vänner som kan springa utan att känna sig som en 90-åring i knäet..
BUHU :'(
Cheerleading kommer alltid vara min favoritsport. Det året jag gick på cheerleading har varit ett utav de bästa åren; träffat underbara människor, göra något jag verkligen älskade.
Men... Alla fotbolls-fans håller väl inte på med fotboll... *SUCK*
 Vad ska jag göra nu, liksom? Jag kommer ju såklart försöka komma och kolla på deras tävlingar, men mer på fritiden. Jag kommer sakna aktiviteten, så jag får nog gymma väldigt mycket för att fylla begäret.
 
Mitt älskade lag, saknade är dock Ellinor (tränare) och Chaya på bilden.
 

Krimskrams från Finnelandet!

Ja, semester-resa utan införskaffade saker är ingen lyckad resa, eller vad säger ni..? ;)
 
Här är en väska jag hittade på en loppmarknad. Det är ett riktigt kap! Styvfarmor tror att detta är äkta läder. Fick den för 10 Euro. Ny skolväska - CHECK!
Lite sliten är den, men jag tycker att sådanna väskor ska se gamla och använda ut. Sedan fick jag den på en loppis, så vad kan man förvänta sig?
En mumin-mugg från Löytötex som jag fick av styvfarmor. Rea-pris på den, endast 10 Euro! LOVE MUMINMUGGAR <3
Jag köpte en penna som man kan skriva med stenar på.
En handdukshållare från Tokmanni.
Ljusfreaket inom mig slog ut! 8-pack ljus från Löytötex som jag fick av pappi.
En burk från Löytötex som jag fick av pappa. Ett framtida pyssel tillsammans med ljusen!
En hund-tuggleksak från Löytötex!
Godis från Taxfree! Tjärtabletterna är till min styvpappa.
 

Cupcakes!

Bakade i Finland för första gången "egna" cupcakes. GUD så goda de blev!

Finland 2012

Tjenare Sverige! Jag kom hem för ca 1½ timme sedan. Jag har precis packat upp min packning, fixat ordning mitt rum, kissat av hunden lite och satt mig vid datorn och laddat över bilder från senaste veckan hos farfar och styvfarmor!
Första båtresan från Stockholms hamn gick rätt bra. Minja ville inte kissa i kiss--och-bajslådan (rätt självklart med tanke på att den var rätt äcklig) så våra förberedelser med kiss-skydd i hytten var en klok idé.. ;) Man får ju knappt gå någonstans med hund på båten, så man fick ensam gå in i taxfreen för att kunna passa voven. Tur att man tog nattbåten, så man kunde sova igenom största delen av resan!
 
Efter båten väntade en 2½ timme bilresa, vilket gick oväntat bra - hon sov, tillsammans med mig, nästan hela bilresan.
Väl framme fick hundarna (farfar har 2 finska stövare) nosa på varandra genom gallret till och börja med. Minja naffsade såklart i luften efter dem för att visa dem att hon var rädd. Jonna, den ena hunden, förstod budskapet och tog avstånd från henne och visade ointresse iprincip hela vår visit. Ariel, den andra hunden, däremot var helt galen. Hon förstod inte Minjas signaler. Hon ville ju bara leka med min lille bebis! Men en sådan stor upphetsad, klumpig hund skrämmer lätt en liten feg vove. Efter ett tag, när vi gjorde rumpa mot nos metoden gick vi in så fick det gå som det gick. De första två dagarna var rätt jobbiga - Minja vaktade oss från Ariel, snappade... Hon kunde inte vara i närheten.
På Torsdagen åkte pappa, farfar och några andra iväg till stugan för att jobba och kolla på ett årligt race som hålls i där i närheten. Jag bad pappa ta med Minja så att hundarna skulle kunna få en paus från varandra. Orden blev sanna, så jag och styvfarmor stannade kvar med de två större hundarna. Man märkte på dem att dagarna med Minja var rätt utmattande, så de låg iprincip bara och sov hela dagarna.
När de kom tillbaka var det som om att en förvandling hade skett! Minja tollererade Ariel allt mer, men när det stora energiknycket blev lekfull och ville leka med Minja sade hon direkt ifrån.
De sista dagarna låg de i samma säng och busade en liten stund. Efter ett tag blev Ariel lite för uppspelt och blev väldigt hårdhänt, så Minja gick därifrån.
Så lyckligt slut för hundarna ialla fall! Känns som om att detta var bra för Minja - kom hon överfund med Ariel kan hon bli sams med vilken hund som helst! Kan påpeka att hon med fiftande svans och skutt hälsade på styvfarmos systers hund, en beagle vid namn Melli.
 
Båtresan hem gick riktigt bra! Vi hälsade på en annan chinese crested på båten, kissade och bajsade på däck (kiss i hundlådan och bajs på soldäck som man lätt plockade upp). Hon sov hela natten och ville inte gå upp, haha!
 
NOG OM HUNDARNA!
Jag har haft en underbar vecka! Åkt iväg till affärer, loppisar, fått inspiration för att börja pyssla igen, virkat lite, lekt med hundarna, bakat... Ja, allt som jag finner kul!
 
Här kommer bilder från resan!
 
Minja i hytten.
Fina Jonna!
Spralliga lilla Ariell!
Jag och styvfarmor fixade i ett litet hörn av deras trädgård. Jag fickrensa...!
Före:
Efter:
Planterades också nya blommor!
Minja solar på altanen. Lutar också mot väggen då den var stekhet efter att solen har legat på den ett tag.
Ute och leker med sin nyinförskaffade leksak!
OBS! Suddiga bilder..
Vilar i skuggan. Helt slut hund efter att ha sprungit ett tag i varm sol.
Så var det igång igen!
Vet inte hur hennes öron vek sig såhär...?
VROOOM!
I like big butts and I can not lie....
 
Fler bilder kommer i andra inlägg!