F*ck droger!

Jag kom idag in på den här störda sidan av youtube igen, och hittade då "Drugs, before and after".
Ville bara dela med mig av mina tankar kring droger och även visa ett klipp.
 
Vad är poängen med droger? Det förstör en själv och kan även förstöra andra. Den enda glädjekällan du får är dina droger;
de blir dina bästisar, din älskare och glädjebringare. (Ja, ni fattar själva vad jag menar med den meningen...) Du ser inga positiva saker med att socialisera dig. Du är ju knappt närvarande längre. Enligt dig är du på ett fluffigt moln och solar dig i solstrålarna, men här i verkliga världen kan du skada andra personer oerhört och inte minst dig själv.
Dina kroppsdelar lägger av. Dina vänner vill inte vara med dig längre. Du har ingen kontroll när du är påverkad, vilket kan vållas till din eller en annans död.
 
Jag vet att vissa börjar röka på bara för att testa på eller faller lite för ett grupptryck, eller även pga depression. Men det är så otroligt lätt att fastna för drogerna, även första gången. Kroppen vill ha mer av detta glädjeberusande ämne som tar dig bort från alla problem i ditt liv. När det tar slut säger kroppen åt dig att göra vad som än krävs för att få tag i nytt knark.
Knarkare känner kanske att de inte längre att måste jobba, äta eller dyl. då hjärnan har skapat ett tunnelseende.  Men utan jobb - inga pengar, och inga pengar - inga droger. Många har rånat och även dödat för att få tag på pengar.
 
Även det yttre ändras, vilket ni kommer få se i filmen. Det bli bara värre och värre, men de sista bilderna är bara rent jävla fåneri.
Är det såhär folk vill ha det? Alltså jag förstår inte.
 
Jag har så mycket mer att säga om detta, skulle kunna skriva en novell. But I wanna stick to it short, med tanke på att jag skriver detta lite småslarvigt vilket ni kanske har märkt..
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0