Superstjärna!

Tjenare på er! Sitter här på balkongen men värmande solsken och äter frukost! Närmare över 20 grader här i Nacka, riktigt skönt jämfört med detta skitväder som varit den senaste veckan.
 
Idag när jag vaknade kunde jag inte somna om pga rinnande näsa och ett alldeles för varmt rum. Har nämnligen morgonsol som steker genom fönstret, vilket i sin del ger sol på balkongen vilket är possitivt..!
Jag satt lite på youtube och kollade lite agility-klipp. Detta är något jag har velat göra jättelänge, och nu när Minja blir ett ska jag ta kurser i det hos SKK/SBK. Blir nog lite billigare om jag är med i SHU (www.shu.se  Svernska hundungdom). Ska bli så härligt att äntligen få göra något roligt med vovven bortsett från alla äventyrliga promenader!
 
Jag har idag envisats med Minja då jag försöker få henne att komma ut på balkongen. Jag sitter längst bort (balkongen är rätt stor) och Minja har då gnytt och gnytt. Men detta ska man inte uppmuntra, utan det är bara att ignorera så förstår hon till slut att detta inte är någe farligt.
Detta resulterar nu i att hon ligger ute på balkongen och värmer sig i skuggan (: (precis vid dörren, men hon ligger och njuter och gnyr inte).
 
När jag gick ut med henne på hennes andra promenad för dagen, vid nio tiden, mötte vi allt som allt fyra hundar som ville hälsa på henne. Men med Minjas osäkerhet här blir hon såklart rädd och gömmer sig bakom mig. Det händer även att hon börjar hugga vilket man såklart försöker tillrättovisa. En annan chinese crested (en blandning mellan CC och olika terriers) och hennes ägare mötte oss när vi nästan var hemma. Salsa (hunden) ville då hälsa men Minja ville då inte. Så jag och ägaren stod nära varandra och pratade, samtidigt som man då över Minja att vara lite passiv. Vi pratade om hundarna och våra andra/tidigare vovvar. Det var trevligt, och även Minja kunde slappna av då hon faktiskt lade sig ner och vilade.
Det märks även att de gamla damerna på gården tycker att Minja har ett sådant underbart utseende. Vi har blivit uppmärksammade i hela grannskapet och människor går och kollar på henne och har "ååååh"-bicken i ögat. Har hört från vissa damer att det går lite snack om denna vackra hund också...!! Min lilla superstar! <3
 
Men man får hoppas på att hennes rädsla blir bättre och att hon iallafall kan leka med andra hundar, eller ialla fall vara i närheten av dem utan dra svansen mellan benen och dra på överläppen.. :( Salsa och hon skulle nämnligen bli så bra kompisar!!!
Aja, med tiden mognar hon nog. Det är ju ett nytt ställe och nya ägare. Hon känner sig nog inte riktigt säker här ännu. Vi får gå på kurser och socialisera henne, helt enkelt!!
 
Jaja, måste gå in nu, dator + gassande sol på den är ingen vidare blandning.
 
Simma lugnt!
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0