Tisdag

Alloha!
Igår var det skolbal, vilket var rätt trevligt. Jag har inte alls varit speciellt possitivt inriktad på balen vilket alla mina vänner känner till.. Men istället för att dansa tog jag lite kort på dansarna istället, och umgicks med mina vänner!
Balbilder kommer lite senare då jag inte har fått de ännu...

Idag hade jag dock en underbar start på dagen.. Jag vaknade inte av mitt larm, vilket jag hade ställt på 07.30 (vi började 10.00 och det tar en timme för mig att ta mig till skolan), så jag vaknade 09.20!!
Stressigt blev det, jag slängde på mig kläder och sminkade mig på bussen. Det tog i princip tio minuter att ta mig från sängen till bussen, utan frukost dock.
Det slutade ialla fall med att jag kom ca 40 minuter försent, men det gjorde nog inte så mycket då vi bara skulle städa de första timmarna. Vi hade ett snabbt körgenrep inför morgondagens skolavslutning, då vi ska uppträda med In the summertime. Inte speciellt taggad, men aja!

Efter dagen gick jag hem till Agnes för att hämta min glömda mobil-laddare och mötte sedan upp Christopher och Sebastian. Vi gick till Snuskungens slott (även så kallad Hotell Gris-knorren eller något... Hotellet från 2011's julkalender). Där gick vi upp på klipporna och snackade och hade det mysigt, med blick över vattnet och svala vindar i solen :)
Sällskapet tillökades med Viggo, Ludvig och Pontus, som kom med Coca Cola och chips! (haha, tjocka vi är!). Vi såg på himlen att regn var på väg, och när vi hörde ett distant mulller gick vi hem till Viggo. Regnet kom i princip direkt efter vi hade gått in i lägenheten.

Sedan har det nog inte hänt så där jättemycket mer! Vi var hos Viggo och hade det mysigt. Körde lite sanning och konka, eller sanning och sanning, haha!

Åkte hem halv sju och kom hem typ åtta, gjorde iordning lite middag bestående av macka och kollade på nya avsnitt av The Dog Whisperer.

Min mobil har varit död i princip hela dagen eftersom jag glömde laddaren hos Agnes.. Så här är några fåååååå bilder från mobilen, både från idag och igår.

Jag och Christopher hos Viggo idag!


Jag tog lite ego-pics medan jag och Agnes väntade på Christopher och Sebbe.


flörtig bild på mig, fixad inför balen.


Nu ska jag kolla lite på tv och äta gott, sedan ska jag nog lägga mig.. Skolavslutning imorgon, gäller att inte försova sig, hahaha!! ;)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0