Måndag

Jaha, då var det måndag igen dådå.. Måndagar brukar inte riktigt vara veckans höjdpunkt enligt mig.. Men idag har den varit oerhört rolig! En lek har satts igång bland villiga gymnasieelever (som anmäldes förra veckan), Killergame. Leken går helt enkelt ut på att man får ett namn messat till sig, och denna person ska man då krama bakifrån. Kruxet är att personen inte vet vem som ska krama henne/honom, så idag har alla gått runt med ryggen mot väggen och kollat skeptiskt på iprincip alla.. Hahahaha, det är så himla kul att se! Själv är man dock inte med ;)
På idrotten (vår första lektion) hade vi oerientering.. Ja.. I detta blöta, svenska väder.. MYSIGT! Tur att man i förväg hade förberett sig med extra skor och strumpor..
På matten blev det genomgång inför provet imorgon... Såklart så är det något jag inte har lärt mig, som vi gick igenom typ förra lektionen. TAGGA!
 
Kemin var hysterisk. Tre timmars lektion med trötta elever är verkligen inte bästa koncentrations-kombon, men satan vad kul vi hade! :D Vår lärare sprang runt i skolans alla vrår för att demonstrera saker och använde oss elever som demonstrations-objekt. HÖHÖ..
 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0